България и ЕС

За да бъде нормално развита една държава, и трябва икономика. Силна икономика. А силната икономика зависи само и единствено от производството на някакъв краен продукт – нещо полезно, нещо, което може да се използва за някаква дейност, суровина и т.н. Защо оначе тук е невъзможно това да се случи?

Защото цялата ни индустрия (макар и да не беше IT, но не всичко на този свят е Hi-Tech или IT) – беше брутално съсипана от група хора – днешните “силни”. Разни новоизлюпени бизнесмени, в комбина с политици взеха на безценица всичко, и го унищожиха. В резултат – сега в България се работи предимно на “ишлеме” – за чужди фирми, за други държави. Масово не са плащат данъци. “Бизнесмените” са способни на всякакви измами и машинации само и само да не платят данъци, или да не дадат що годе нормални заплати на хората, които работят за тях…. България се слави като най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС. Толкова бедна, че бъдещето на България – младите хора – студентите, и изобщо – тези на възраст под 30 са склонни да отидат наякъде “на запад” да вършат черната работа, само и само да докарат по някой лев в повече… и в много от случаите – подлъгани от напразни обещания как видите ли – като отидеш там ще се почувстваш човек, а се оказва, че като попаднеш “там” нещата изобщо не са така лъскави, както са ти представянии в рекламните брошури на разните агенции…. отиват да берат ягоди или да чистят къщи (свинщини) в Англия, или да мият кенефи в САЩ – все тая. Ей до тука ни докарахте, господа политици. Български деца да нямат препитание в собствената си държава, и да ходят да мият лайната на “западняците”.

Срам ме е от вас, и ако имах възможност – бих ви избил до девето коляно. Защото вие, днешните политици и “бизнесмени” сте едно цяло. Хванали сте се ръка за ръка, и лапате пари все едно ще живеете 100 живота. Да се задавите дано!

България – най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС поема председателството му… начело с… знаете кой. Личната охрана на бай Тошо. Само че за разлика от бай Тошо, бодигарда му ламти за милиарди…. 

България – основен източник за черноработници в света. От днес мнималната заплата ставала 510 лева. Малко над 250 евро. Ако не беше Бойко нямаше да е така, той сам каза. Щяхме да сме като гърците – в криза. С 1000 евро заплати + 1000 евро коледни бонуси за пенсионерите им 🙂 Ех, такава криза да имаше…..

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>