Дразня се…

Дразня се от хора, които като не харесват нещо, и се опитват да го наложат на другите. Дразня се, когато почнат да ми казват как съм бил “селянин”, щото съм “слушал мазна чалга”. Първо – селянин съм, и кво? Вие да не сте нещо повече от мен? Също не мога да разбера и онези, за които всичко българско е чалга (да, има и такива)!

Всеки сам избира как да живее, и съответно – какво да му харесва и какво не! И никой няма право да му налага мнението си.

Сега конкретно за така наречената “чалга”… има много  наистина стойностни “парчета”, изпълнени с много чувства. Има такива, в които има вложен много голям смисъл! За мен това е музика за маса, така да се каже. Щом едно нещо ми харесва, аз го правя. Точка. Край. И не ме интересува мнението на другите.

Така, както аз не си падам по метал, транс бла бла щуротии, но пазя мнението за себе си и не го налагам на другите, така не искам и аз няйкой да ми налага своето мнение – какво трябва аз да харесвам, и какво не.

Хайде, със здраве. И не се впрягайте много.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sixteen − nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.